JAVOR TRGOVINA

Imamo široku ponudu različitih vrsta drvnih proizvoda koje odgovaraju svim vašim potrebama, bilo da se radi o građevini, stolariji ili dizajnu interijera i eksterijera.

Dron 0000s 0000 Layer 5
Javor Fotke Firme 0000s 0012 Layer 12
Dsc 4779
430

Materijali i usluge

Naš tim stručnjaka uvijek je tu da vam pomogne sa savjetima i informacijama kako biste izabrali pravi materijal za vaše potrebe. Posvećeni smo pružanju vrhunske kvalitete svih vrsta podnica za terase, drvnih pločastih materijala kao što su šperploče, građevinske oplate, MDF/HDF, OSB ploče te razne egzotične rezane građe. S dugogodišnjim iskustvom i strastvenom posvećenošću našem poslu pouzdan smo partner našim klijentima. Krasi nas pouzdanost, kvaliteta i izuzetna usluga.

Uz navedeno pružamo još krojenje pločastih materijala.

PRODAJNI ASORTIMAN

Naša misija je osigurati visokokvalitetne drvne proizvode, poluproizvode i sirovinu za naše kupce, uz vrhunsku uslugu i pristupačne cijene. Ponosimo se širokim asortimanom proizvoda koji zadovoljavaju potrebe svih naših klijenata, bilo da su to velike građevinske tvrtke, obrtnici ili individualni kupci.

Šperploče

Šperploče su zahvalan i kvalitetan materijal koji svoju primjenu nalazi u građevinarstvu, izradi namještaja, oblaganju raznih površina te brodogradnji. Primjena špeploča je iznimno široka.

Decking – vanjski podovi

Direktni smo uvoznik drva za vanjske podove iz Južne Amerike, Rusije i Indonezije. Egzotične vrste drva dobavljamo u Južnoj Americi iz najkvalitetnijih šuma, koje se nalaze…

Građevinska oplata

Jednostavan sistem ploča, omogućava pripremu jednostavnih oplatnih formi kao i onih složenih poput mostogradnje. Njene su karakteristike širok spektar uporabe, kvaliteta..

Rezana građa

Od rezane drvene građe u ponudi imamo širok spektar obrubljenih i neobrubljenih vrsta, te više vrsta lameliranog drveta i drvenih elemenata raznih dimenzija i kvaliteta.

MDF / HDF

MDF (Medium density fiberboard) ili medijapan je naziv za ploče vlaknarice srednje gustoće. Kompozitna ploča proizvedena od drvenih vlakana vezanih smolom pod visokim pritiskom i temperaturom.

OSB ploče

OSB ploča se proizvodi od širokih drvenih i precizno sljepljenih te potom prešanih furnirskih traka od drveta topole. Ljepljene su visokoučinkovitim MDI ljepilom bez formaldehida što ih svrstava u ekološki prihvatljive proizvode.
Javor trgovina d.o.o.
4.6
Based on 49 reviews
powered by Google
Bruno DurdevBruno Durdev
10:39 10 May 24
Uslužni, na svako pitanje imaju odgovor....dobro opremljeni i to je to
Jakov ĆudinaJakov Ćudina
07:45 03 Apr 24
Brzo, kvalitetno
Renato PuksicRenato Puksic
18:54 30 Jan 24
Super ponuda.
skekiskeki
14:19 17 Jan 24
Super koristan tim!
Alex MachulkaAlex Machulka
09:13 12 Jan 24
Marijan VegMarijan Veg
14:50 21 Nov 22
Jako dobro imaju od iverice, osb ploča ,protiklizni ploča itd i nisu skupi.
Neno ErjavecNeno Erjavec
15:26 20 Nov 17
Mjesto gdje se može napraviti namještaj osoblje za pet plus
js_loader

Rezanje na mjeru

Vršimo uslugu rezanja svih pločastih materijala iz prodajnog asortimana.

Iskustvo

Profesionalno

Stručno

Povoljno

Godina
0
Proizvoda
0 +
Klijenata
0 +

Galerija

Posvećeni smo održivom poslovanju i nabavi drva iz održivo upravljanih šuma, vodeći računa o očuvanju prirodnih resursa.