Direktni smo uvoznik drva za vanjske podove iz Južne Amerike, Rusije i Indonezije.
Egzotične vrste drva dobavljamo u Južnoj Americi iz najkvalitetnijih šuma, koje se nalaze u pojasu oko Ekvatora u Brazilu.

Drvo koje raste u tom pojasu ima veliki postotak ulja i stabilnije je od istovrsnog drva iz drugih geografskih područja u Južnoj Americi.

[gdlr_space height=”30px”]

[gdlr_quote align=”center” ]Obloge i podovi za vanjsku primjenu mogu se dobiti u obliku četverostrano obrađenih daski različitih debljina i širina, različito obrađenih gazećih površina, vijčano formiranih ploča kvadratnog oblika u tri veličine.[/gdlr_quote]

[gdlr_space height=”30px”]

Proizvodi su izrađeni iz visokokvalitetnih tropskih vrsta drva, otpornih na ekstremne vremenske uvjete, gljivice i insekte. Osim topline, izvrsnog izgleda tih vrsta drva proizlazi konačni proizvod koji je izuzetno primjeren za ugradnju u vrlo vlažne i zahtjevne okoline kao i na morskoj obali. Istovremeno ne zahtjeva dodatnu impregnaciju ili kemijsku zaštitu i radi toga je visoko ekološki pogodan.

[gdlr_space height=”40px”]

[gdlr_space height=”40px”]

Nakon određenog vremena, radi oksidacije i drugih vanjskih utjecaja, drvo promijeni svoju boju u srebrnkastu boju teak-a. Ukoliko to želimo spriječiti i povratiti izvorni ton drvene vrste, nakon montaže ga premažemo običnim lanenim uljem. Nakon toga postupak ponavljamo periodično jednom godišnje. Svi naši proizvodi uvršteni su u I i II razred kvalitete normi EN 350, što garantira trajnost od minimalno 25 godina i više. Nudimo vam prirodno otporne vrste drva, koje izdrže naše klimatske uvjete (zimi do – 30ºC, ljeti do + 45ºC). Odlikuju se visokom specifičnom težinom od 1000-1300 kg/m3.